Reserves

Formalitza la teva reserva a través d’aquest formulari. Una vegada hagis realitzat el pagament del dipòsit, que són 10€/persona/dia, rebràs un email de confirmació. Els diners del dipòsit es restaran a l’import total a pagar una vegada estiguis al refugi.

Tot i que s’arriba amb cotxe fins aquí, som un Refugi de muntanya, i funcionem com a tal. S’han de respectar els horaris i les normes d’ús. A les 22:00h es fa silenci. Si no podeu complir amb els horaris és important que aviseu al refugi.

  • Esmorzar: 07:00h a 08:30h
  • Dinar: 13:00h a 15:30h
  • Sopar: 19:30h (hivern) / 20:00h (estiu)

El sopar és un menú tancat, i consisteix en un primer plat de pasta/llegums/sopa, i un segon plat de carn amb guarnició. Inclou postre, aigua i vi. Si teniu alguna intolerància o necessitat alimentària especial aviseu amb antelació. L’esmorzar és tipus buffet.

La pensió mínima per fer una estada al refugi és d’allotjament i esmorzar.

Les habitacions són compartides i disposen de coixí i edredon per cada persona. És obligatori portar sac de dormir o llençol. També disposem de servei de lloguer de llençols i tovalloles.

Pel que fa a les anulacions:

  • Cal anular per telèfon o e-mail.
  • Si l’anulació es fa amb 7 dies o més d’antelació es retornarà el 100% de la bestreta pagada, menys 2€ per reserva per als gastos de gestió.
  • Totes les reserves anulades 6 dies o menys abans de la data d’inici de la reserva perdran la paga i senyal, i ja no es retornarà l’import abonat.
  • Els guardes del refugi es reserven el dret a fer excepcions sempre que ho creguin necessari, èssent no obligatori fora de la norma establerta anteriorment.
© 2021 Gestor de reserves personalitzat per a Refugis desenvolupat per Eight87.

Informació del Refugi contra el Covid-19